Some Keyboard Shortcuts

Kamba Goobi
Kamba Goobi
Minor Nuisance
Joined Dec 2012 Posts: 152
edited 6 Apr 2013, 6:50PM
Some Keyboard Shortcuts

*Hold space bar and drag your mouse to create a box to select units.

*Double click a unit to select all units of one type.

*When not in full-screen you can hold down shift and click to move your buildings, including your Barricades!

*
Arrow keys: move around the base and world map. ( now works also in full screen )

pls add if exits
Thank You


with mistakes every things gets better
  • Nagudz565
    Nagudz565
    Master Tactician
    Joined Mar 2012 Posts: 2,496
    Well.. I just wanna say that I can move my buildings although in Fullscreen when checking the "Use Keyboard in Full Screen" option. Nice trick anyway....
    I quit, I need to have some life at the moment. Thank you very much to KIXEYE for their games that always beside me from February 2012 until now. Good luck KIXEYE. :)
    Sincerely,
    JasonH565
  • JackSparrow003
    JackSparrow003
    Greenhorn
    Joined Mar 2013 Posts: 1
    My full screen button dosn't work anymore, how can I get my full screen to work?
  • Nagudz565
    Nagudz565
    Master Tactician
    Joined Mar 2012 Posts: 2,496
    My full screen button dosn't work anymore, how can I get my full screen to work?
    Uncheck the "Use Keyboard in Full Screen" option.
    I quit, I need to have some life at the moment. Thank you very much to KIXEYE for their games that always beside me from February 2012 until now. Good luck KIXEYE. :)
    Sincerely,
    JasonH565
  • al244098
    al244098
    Unicorn Overlord
    Joined Oct 2011 Posts: 4,162
    arrow keys: move around the base
  • Kamba Goobi
    Kamba Goobi
    Minor Nuisance
    Joined Dec 2012 Posts: 152
    al244098 said:
    arrow keys: move around the base
    yes, thanks
    with mistakes every things gets better
  • natsudrag
    natsudrag
    Minor Nuisance
    Joined Oct 2012 Posts: 294
    arrow keys also works on the world map too!
  • Jovan1202
    Jovan1202
    Greenhorn
    Joined Mar 2013 Posts: 1
    how to write and target coordinates at once
  • jon
    jon
    Minor Nuisance
    Joined Feb 2013 Posts: 181
    On the world map, Hold down shift and press any hex and it will show up at  Target Location: (****,****)
  • Kamba Goobi
    Kamba Goobi
    Minor Nuisance
    Joined Dec 2012 Posts: 152
    jon said:
    On the world map, Hold down shift and press any hex and it will show up at  Target Location: (****,****)
    i did not get this, need some detail...
    with mistakes every things gets better
  • Homicide97
    Homicide97
    Greenhorn
    Joined Apr 2013 Posts: 1
    Type in /base and it will give your coords as My Base Location (000,000)
  • Rohit Mundat
    Rohit Mundat
    Minor Nuisance
    Joined Nov 2012 Posts: 136
    jon said:
    On the world map, Hold down shift and press any hex and it will show up at  Target Location: (****,****)
    i did not get this, need some detail...
    Hold down shift key and left click on any location on the map which is not empty like on a base or depo.
  • Nagudz565
    Nagudz565
    Master Tactician
    Joined Mar 2012 Posts: 2,496
    jon said:
    On the world map, Hold down shift and press any hex and it will show up at  Target Location: (****,****)
    i did not get this, need some detail...
    Hold Shift (while not in Fullscreen unless you check the "Use Keyboard in Full Screen" option) then click any target (deposit, platoon, base, etc.) except empty hex.
    I quit, I need to have some life at the moment. Thank you very much to KIXEYE for their games that always beside me from February 2012 until now. Good luck KIXEYE. :)
    Sincerely,
    JasonH565
  • Kamba Goobi
    Kamba Goobi
    Minor Nuisance
    Joined Dec 2012 Posts: 152
    Jason565 said:
    jon said:
    On the world map, Hold down shift and press any hex and it will show up at  Target Location: (****,****)
    i did not get this, need some detail...
    Hold Shift (while not in Fullscreen unless you check the "Use Keyboard in Full Screen" option) then click any target (deposit, platoon, base, etc.) except empty hex.
    oh....now i get it.....thanks
    with mistakes every things gets better
  • VanillaSalt
    VanillaSalt
    Potential Threat
    Joined Oct 2013 Posts: 82
    edited 24 Dec 2013, 10:42AM

    select specific units.... holf shift hit a number 1 2 3 4 and such... deselect these units... hit the number u chose... u can now assign specific units to numbers and select them... really useful for micro managing air and ground or multiple ground platoons


    s is to stop all actions including rubi... r is to toggle rubi on and off

  • mahesh.rajha.742
    mahesh.rajha.742
    Greenhorn
    Joined Jul 2013 Posts: 10

    how to zoom while in full screen?


  • Porakka
    Porakka
    Greenhorn
    Joined Feb 2013 Posts: 4

    select specific units.... holf shift hit a number 1 2 3 4 and such... deselect these units... hit the number u chose... u can now assign specific units to numbers and select them... really useful for micro managing air and ground or multiple ground platoons



    Yeah that would be handy if it was in this game...

  • Cory Trutt
    Cory Trutt
    Greenhorn
    Joined Mar 2012 Posts: 11
    I'd like to know how to zoom or zoom out while in fullscreen since the newest update something happened and I'm always zoomed in on Fullscreen and on my base. Might have to send in a ticket to see if its a kixeye error or if something is wrong on my end.
  • Kim Un Wut
    Kim Un Wut
    Strike-force Captain
    Joined Aug 2013 Posts: 965
    I'd like to know how to zoom or zoom out while in fullscreen since the newest update something happened and I'm always zoomed in on Fullscreen and on my base. Might have to send in a ticket to see if its a kixeye error or if something is wrong on my end.
    In complete fullscreen you cannot zoom out. The only way around this is to put your browser itself in presentation mode. It's close to being fullscreen and allows zoom in and out.
    image
  • Cory Trutt
    Cory Trutt
    Greenhorn
    Joined Mar 2012 Posts: 11
    How would one go about doing this?
  • Kim Un Wut
    Kim Un Wut
    Strike-force Captain
    Joined Aug 2013 Posts: 965
    How would one go about doing this?
    Usually it's the F11 key.
    image
  • Cory Trutt
    Cory Trutt
    Greenhorn
    Joined Mar 2012 Posts: 11
    Ok, thank you.
  • Wrath_of_Khan
    Wrath_of_Khan
    Greenhorn
    Joined Aug 2013 Posts: 13
    Press Alt + F4 for quick menu options
Sign In or Register to comment.