BALKAN SAVEZ

matej 1
matej 1
Potential Threat
Joined Mar 2013 Posts: 26
edited 19 Nov 2020, 10:19PM
Dragi moji prijatelji tko kod zeli doci u sec 98 od nasih sa balkana je dobrodosao naime mjenjamo pravila normalne ljude prihvacamo svih nacija sa balkana, nema medusobnog podjebavanja, provociranja i mrznje, ljudi ovo je igra i moje rijeci neuzimajte za zlo, ja zelim napraviti sve najbolje u mojoj moci da mi svi sa balkana imamo svoj srktor i da su nasi ljudi u njemu tko god dode mora postovati onoga drugoga dali hrvat ili bosanac ili srbin to zanemarite u igri, budimo jedno, bit ce jedan tag, postavit cemo tri lidera jednog iz srbije, jednog iz bosne i jedbog iz hrvatske, necemo stavit samo lidera primjer iz bosne bit ce jednaka ravnopravnkst za sve, manjima ce se morat pomagati u svakom slucaju da ojacaju i narastu, farmere nezelimo u sektoru, isto tako ako se ja zbilja trudim oko svega ovoga da postignemo onda to mozemo uz vasu pomoc kao sto bi se reklo ruka ruku mije! Ajmo pokazat svijetu da smo ujedinjeni I BEZ MRZNJE!!! I ovako u realnom svijetu. Sve nas balkane politicari guze kako hoce. NEMOJMO DAT NIKOME TO ZADOVOLJSTVO BAR NA IGRI!!!
Sign In or Register to comment.