New Patrol Bases

  • DoubleShot8
    DoubleShot8
    Minor Nuisance
    Joined Oct 2013 Posts: 108
    Not only do most of the people who CAN do these bases already have most of the crap being offered, this has also greatly increased the lag yet again. As afore mentioned, fix the now issues and can the new stuff for a while. At the very minimum make it worth hitting.
  • Good Friend
    Good Friend
    Skilled Warrior
    Joined Jun 2012 Posts: 323
    edited 12 Nov 2015, 4:25AM
    These new bases must be causing more  lags with the patrolling SF.
    level 43
  • Carride
    Carride
    Force to be Reckoned With
    Joined Sep 2014 Posts: 1,631
    These new bases must be causing more system lags with the patrolling SF.
    I just literally don't get your meaning?
    Why?
    Just asking, as it doesn't make sense at all. The base just feature patrolling SF, though I think that they are wandering only.
    YOU WILL NEVER GET ME!
    image
    What makes you doubt life comes when you feel you will never doubt your life again.
  • omkar2000
    omkar2000
    Strike-force Captain
    Joined Mar 2012 Posts: 755
    Demolition Frame  ????? what is that for 
    for scorpions

    lvl40 finally
  • Ghost-son
    Ghost-son
    Potential Threat
    Joined Jun 2015 Posts: 27
    if this is a new idea for the future then it is clear kixeye has no FUTURE. all those prizes are already owned by anybody who can even atempt the base, they are only available to hackers who got banned and need to restart a new account. servers that were bought off ebay to run machine gun turrets and hellfire tanks, you monkeys now want to use it run such high level load of lag crap. just useless as always. 
  • eric.ogle.1232
    eric.ogle.1232
    Minor Nuisance
    Joined Mar 2014 Posts: 196
    hay , i love them bases , they are great fun except the prizes , in the 95 bases , we have all that and don't have storage space  for more. i would like to see the sand storm in them 95 bases with components , also i would like to see a special check system in these bases to check for hackers that way they cant use hacker people to take them bases for their accounts. its all just a good thought , and to others that read these posts  quit complaining about other problems then whats about the post. if you have a good idea about them put it here then . 
  • Stephen2229
    Stephen2229
    Strike-force Captain
    Joined May 2014 Posts: 880
    edited 12 Nov 2015, 1:27PM
    Also, the fact these patrol bases since introduced has created even more lag & DCs along with bases NOT appearing on the map due to Kix's crappy online game servers are being overwhelmed having to calculate continually moving enemy units on the ground & air.

    What Kix needs to do is immediately start recoding this game into HTML5 format to overcome the known bugs & security problems found in Flash, but more so either give the company they use a swift kick up the backside that host their online game servers or they find another provider that has good bandwidth with quality servers!
  • Carride
    Carride
    Force to be Reckoned With
    Joined Sep 2014 Posts: 1,631
    Also, the fact these patrol bases since introduced has created even more lag & DCs along with bases NOT appearing on the map due to Kix's crappy online game servers are being overwhelmed having to calculate continually moving enemy units on the ground & air.

    What Kix needs to do is immediately start recoding this game into HTML5 format to overcome the known bugs & security problems found in Flash, but more so either give the company they use a swift kick up the backside that host their online game servers or they find another provider that has good bandwidth with quality servers!
    I agree to change it to HTML5 or Whatever coding, such as swift. The problem is: Both coding will still lead to cheat.
    I am so sorry to tell you that, and it is impossible to create the game from scratch.
    Remember the DD? One update screwed and we had nine hours of DD.
    YOU WILL NEVER GET ME!
    image
    What makes you doubt life comes when you feel you will never doubt your life again.
  • Stephen2229
    Stephen2229
    Strike-force Captain
    Joined May 2014 Posts: 880
    edited 12 Nov 2015, 2:30PM
    Also, the fact these patrol bases since introduced has created even more lag & DCs along with bases NOT appearing on the map due to Kix's crappy online game servers are being overwhelmed having to calculate continually moving enemy units on the ground & air.

    What Kix needs to do is immediately start recoding this game into HTML5 format to overcome the known bugs & security problems found in Flash, but more so either give the company they use a swift kick up the backside that host their online game servers or they find another provider that has good bandwidth with quality servers!
    I agree to change it to HTML5 or Whatever coding, such as swift. The problem is: Both coding will still lead to cheat.
    I am so sorry to tell you that, and it is impossible to create the game from scratch.
    Remember the DD? One update screwed and we had nine hours of DD.
    Flash over the coming year is starting to be dropped by many of the BIG internet browser manufacturers due to it's problems causes a major headache for those makers trying to provide support to the end users. If they put into HTML5 format then they will open up the doors to Apple Ipad & Mac users which will give them thousands of more potential customers which should be a good incentive to quicken the pace up sooner rather than later!

    However, they need to at same time look for an alternative online game server provider because the current one sucks BIG time unable to handle what is need of it!
  • Carride
    Carride
    Force to be Reckoned With
    Joined Sep 2014 Posts: 1,631
    Also, the fact these patrol bases since introduced has created even more lag & DCs along with bases NOT appearing on the map due to Kix's crappy online game servers are being overwhelmed having to calculate continually moving enemy units on the ground & air.

    What Kix needs to do is immediately start recoding this game into HTML5 format to overcome the known bugs & security problems found in Flash, but more so either give the company they use a swift kick up the backside that host their online game servers or they find another provider that has good bandwidth with quality servers!
    I agree to change it to HTML5 or Whatever coding, such as swift. The problem is: Both coding will still lead to cheat.
    I am so sorry to tell you that, and it is impossible to create the game from scratch.
    Remember the DD? One update screwed and we had nine hours of DD.
    Flash over the coming year is starting to be dropped by many of the BIG internet browser manufacturers due to it's problems causes a major headache for those makers trying to provide support to the end users. If they put into HTML5 format then they will open up the doors to Apple Ipad & Mac users which will give them thousands of more potential customers which should be a good incentive to quicken the pace up sooner rather than later!

    However, they need to at same time look for an alternative online game server provider because the current one sucks BIG time unable to handle what is need of it!
    For your idea 1: It is a problem. But with Chrome, Flash will continue to be supported in the following years with the PPAPI.
    For HTML5, it has encountered a lot of problems when you get into the coding: it is too much. And this game is Designed only for PC, not IPad
    Ipad is in WCRA : War Commander: Rogue Assualt
    For Mac, it is still playable, at least on my MacBook Air.

    For the game server, I bet KIXEYE is hosting their own server, not the domain. AND, they already have a lot of upgrades in the past years. The System Overload problem have basically overcame.

    Read How War Commander Works, and you would find that it is your computer's fault letting it, not the servers.
    YOU WILL NEVER GET ME!
    image
    What makes you doubt life comes when you feel you will never doubt your life again.
  • stinkweasels
    stinkweasels
    Potential Threat
    Joined Sep 2014 Posts: 82
    I'd attack 95's and 75's all the time if I had a chance to win a second bulldozer for my base.  Hint hint hint.  I'd spend thorium and resources to upgrade it too.
  • Daniel Holmes
    Daniel Holmes
    Unicorn Overlord
    Joined Aug 2012 Posts: 6,285
    I appreciate you guys trying to put out a good update, but unfortunately you failed due to simple oversight.

    Generally people hit bases in your game now so they can continue upgrades / get prizes they need / etc...not just for pure fun or challenge...this hasn't been a game about pure fun and challenge only in ages...lets just face facts.

    So as a result...the people that would actually be doing these bases BECAUSE THEY NEED THOSE CERTAIN PRIZES...likely won't be able to do these bases. The higher levels like myself that CAN do these, won't bother doing these again because you guys still have the most retarded prize payouts ever. 

    Seriously why on earth would you give a guy something he already has MAXED OUT? For example, what the hell is the point in 'awarding me a lead preserver prize' when I complete a 95 base...if I already 16 / 16 / MAXED OUT amount of lead preservers? Couldn't you guys just fix your code to reward me another tech piece or something else like Charged Ord that could be at least minorly useful and slightly more helpful then basically telling me '**** you you get no prize, but thanks for the half damage you took to your titan now hopefully you coin it'.

    But thats OK, at least I am starting to get a life and play this game exponentially less. Hopefully you guys have other products and games in the works...
    Sorry about whenever I talk in all Caps. I am not yelling at you. It's just a thing me and my guys do on WC, Got to get the natives stirred up somehow in this Turtle Commander game we all play now, and usually playing the game alone doesn't do it.
  • Stephen2229
    Stephen2229
    Strike-force Captain
    Joined May 2014 Posts: 880
    edited 12 Nov 2015, 3:49PM
    Sorry, but HTML5 is now fast becoming the standard format and major browser makers have stated that they will over time DROP Flash because Macromedia has failed miserably to maintain it to eliminate bugs & security problems associated with it, as their own support section is getting overwhelmed by end users needing help. In regards to the difficulty of coding in HTML5 that's easy hire people that know how to code in that format, as no doubt Flash only coders will be scared of losing their jobs. Just like earlier programmers that have retired because they could NOT adjust to the new standards required for the future.

    Chrome and others do fully support HTML5 on the Ipad & Mac, and yes you can get a browser that supports Flash on Ipad except you have to buy it in the Apps Store.

    I am sure Kixeye will change this game onto the universally accepted HTML5 because the financial benefits will out weigh the difficulties of seeking out & hiring competent HTML5 programmers!  bye bye useless Flash developers of this game, as you've failed miserably!

    Also, one more thing your response Worldoflord sounds very much like the crap standard response you get from Kixeye support section to wriggle out of a question/complaint put to them, and so is that your incognito user ID?
  • V1KIN-BERSERKER
    V1KIN-BERSERKER
    Skilled Warrior
    Joined Feb 2014 Posts: 529
    the bases look like theyd be fun to hit and figure out the problem is i cant spare the toons , days of repairs trying to figure them out for crap rewards makes them something i wont bother with, all the moving units is creating terrible lag as well, just like the zombie event . 
  • Sarcastic_Smurf
    Sarcastic_Smurf
    Strike-force Captain
    Joined May 2014 Posts: 625
    these are just not worth the time if you have the units.   And if you dont the payouts are not worth the time/risk  
    Yes I know....
  • ECHO_SEIRRA350
    ECHO_SEIRRA350
    Minor Nuisance
    Joined Oct 2012 Posts: 181
    still get lag and hard to work take of Sentinel 75 -95 .need back Old War Commander :disappointed: 
  • David Hall48
    David Hall48
    Potential Threat
    Joined Jul 2014 Posts: 50

    this an oppertutinty for players to earn things they need. its just a good phase something different . like they said its for practice.


  • Amir6669
    Amir6669
    Greenhorn
    Joined Feb 2013 Posts: 2
    Whenever i try to attack the new 75 Sentinels base it throws me out of the game Kixeye can you please fix it I cant able to do those new bases because of this

  • Eduardo01539
    Eduardo01539
    Greenhorn
    Joined May 2013 Posts: 2
    Infelizmente o jogo está ficando muito ruim, pois quando vamos bater em alguma base do jogo todos são super fortes ja o que temos é um porcaria....

  • kixeyeuser_176982120_6935_6508843
    kixeyeuser_176982120_6935_6508843
    Greenhorn
    Joined Nov 2015 Posts: 1
    Kixeye team,

    PLEASE STOP.......Stop and fix what is wrong..We have enough toys to upgrade and wage war with....PLEASE fix and STOP the hackers. 
    Kixeye team,

    PLEASE STOP.......Stop and fix what is wrong..We have enough toys to upgrade and wage war with....PLEASE fix and STOP the hackers. 

  • DarksLIlDragon
    DarksLIlDragon
    Greenhorn
    Joined Jun 2014 Posts: 3
    well i see this was a waste of maintanance. game freezes up and cannot attack unless you keep refreshing. god this  game  is  so screwed up.what was the maint. for to make it worse
  • Stephen2229
    Stephen2229
    Strike-force Captain
    Joined May 2014 Posts: 880
    well i see this was a waste of maintanance. game freezes up and cannot attack unless you keep refreshing. god this  game  is  so screwed up.what was the maint. for to make it worse
    It made it worse as I no longer can enter the workshop building + within gear store many addons are no longer shown as owned by me.

    This problem is wide spread within sector 92 as many other players are reporting the exact same problem....good old Kix they really know to mess things up for everyone!
  • ECHO_SEIRRA350
    ECHO_SEIRRA350
    Minor Nuisance
    Joined Oct 2012 Posts: 181
    well i see this was a waste of maintanance. game freezes up and cannot attack unless you keep refreshing. god this  game  is  so screwed up.what was the maint. for to make it worse
    It made it worse as I no longer can enter the workshop building + within gear store many addons are no longer shown as owned by me.

    This problem is wide spread within sector 92 as many other players are reporting the exact same problem....good old Kix they really know to mess things up for everyone!
    lol back to return Old War Commander  o:)
  • P5ych0666
    P5ych0666
    Minor Nuisance
    Joined Jul 2015 Posts: 122
    Don't worry guys once you finally get in to the Patrol base you can no longer deploy air units...


  • England65
    England65
    Greenhorn
    Joined Feb 2013 Posts: 14
    **** WTF you stopped us deploying air in the lvl75 bases why the fck would u do this ?????? Please answer this confused the fck out of me its like u want people to stop playing 
  • kixeyeuser_734711155_23794_7258320
    kixeyeuser_734711155_23794_7258320
    Potential Threat
    Joined May 2015 Posts: 44
    what wonderful bases how the hell is any-one lower supposed to do them I'm a lvl35 and would get my **** seriously kicked in them so as per usual no thought for lower lvls yet again, and the lag in game is so bad grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr get the crap fixed first

  • Northernstar2010
    Northernstar2010
    Skilled Warrior
    Joined Nov 2012 Posts: 395
    you cant even use air or missiles in these bases now. How come this option has been removed???



  • NieR01
    NieR01
    Unicorn Overlord
    Joined Jun 2015 Posts: 4,346
    I haven't seen this yet and I'm trying one now.
    Image result for nier replicant
       
  • DarksLIlDragon
    DarksLIlDragon
    Greenhorn
    Joined Jun 2014 Posts: 3
    Well the  only thing kixeye fixes  is Screwing the game up more. i have started playing stormfall age of war since  kixeye cannot do anything right with this game and making  it to hard  for lower levels  such as myself. i am a level 33 and  hardly  can do anything to gain units and such. Atleast stormfall game you can  build  and not cost you more every time  they fix something. they do not make it harder till you actually build high enough to do what you have to get things you need. This game  has gone  where  you flush the crap they putting on us. Cannot fix  anything just add more.but it is hopelss to get them to actually  shut it donw long enough to calibrate  the servers to make them work right.Screw this game going to go play STORMFALL

  • NieR01
    NieR01
    Unicorn Overlord
    Joined Jun 2015 Posts: 4,346
    Just tried out a 75 and will say this: unless you have a sandstorm and have the right tools and tactics, you will rack up plenty of damage just on the right side. I did avoid the viper X but it was still a tall order to pick apart the base.
    Image result for nier replicant
       
Sign In or Register to comment.