i have 8 parts of darkstorm but still lock it.

Junvy0
Junvy0
Potential Threat
Joined Feb 2019 Posts: 29
edited 27 Mar 2019, 7:17PM
i have 8 parts of darkstorm but still lock it.   This game waste my time and money. too much bugs 

Mod edit.. removed foul language

  • Darkshadows2069
    Darkshadows2069
    WC Mod
    Joined May 2014 Posts: 1,480
    If you qualify for support.  I would highly recommend putting in a ticket so they can get this fixed up for you.


    Community Rules: <CLICK HERE>
    Submit a Support Ticket:  <CLICK HERE>
  • G0D0FWAR
    G0D0FWAR
    Minor Nuisance
    Joined Dec 2013 Posts: 122
    Junvy0 said:what level is both your tech center and war factory this is most reasons why a lock shows up if both are not level 10 or higher thats why there is a lock bud
    i have 8 parts of darkstorm but still lock it.   This game waste my time and money. too much bugs 

    Mod edit.. removed foul language


    Coyote is always out there waiting, and Coyote is always hungry. – Navajo
  • Junvy0
    Junvy0
    Potential Threat
    Joined Feb 2019 Posts: 29
    G0D0FWAR said:
    Junvy0 said:what level is both your tech center and war factory this is most reasons why a lock shows up if both are not level 10 or higher thats why there is a lock bud
    i have 8 parts of darkstorm but still lock it.   This game waste my time and money. too much bugs 

    Mod edit.. removed foul language


    my TC is10 and war factory is 15 lvl
Sign In or Register to comment.