Am I missing something with Academy?

Steel123
Steel123
Strike-force Captain
Joined Aug 2014 Posts: 672
Hi All

According to the upgrade of Commander Center to 13 there was no mention of Academy getting 5 more levels so now I can't upgrade sharpshooters past lvl 10! 

https://www.kixeye.com/forum/discussion/728839

So is there some brief i'm missing?
2019 & still playing 
  • Stuart Fromengland
    Stuart Fromengland
    Skilled Warrior
    Joined Dec 2012 Posts: 452

    All generation 3 units ( sphinx, envoy, sharpshooter) to upgrade even if you have tokens are reliant to there building for sharpshooter thats academy needs upgrading, obviously you still need the 55 tokens to get from 10 to 20
    Honk Honk
  • Axel L
    Axel L
    WC Mod
    Joined Mar 2013 Posts: 11,076
    They added the additional upgrades to the Academy at a later date in order to allow players to have some time to upgrade the building before the first Gen III Infantry unit got released.

    Here are the update note explaining the changes. https://www.kixeye.com/forum/discussion/733386

    CM_Burny said in Updated: 8.17 Downtime & Release Notes

    New Academy Levels

    Five new levels have been added to the Academy. Similar to the Tech Center, future units will require additional academy levels to fully upgrade. We are releasing the additional academy levels early to give you extra time to upgrade them in advance of the upcoming units.


    • Levels 11-12 require CC12

    • Levels 13-15 require CC13
     <|=  0330 1323 1103 1211 0312 1201 1302 1203 0230 1220 0200  =|> 
     <|=  0302 0320 1310 1220 1211 0200 1313 1233 1302 1210 0230  =|> 
     <|=  0200 1211 0310 1303 0321 1301 1311 1221 1312 0312 1201  =|> 
     <|=  1230 1221 1211 0230 0320 0301 1232 1203 1211 0200 1221  =|> 
     <|=  1232 0200 1201 0302 0200 1210 0320 1221 1203 0232 1310  =|> 
     <|=  0232 1221 1233 1232 1201 1302 1321 0232 0232 0332 1331  =|> 
  • Steel123
    Steel123
    Strike-force Captain
    Joined Aug 2014 Posts: 672
    Yes, i didn't know academy could be upgraded. I know i need 1 lvl of hangar to get my gen 3 air fully upgraded

    2019 & still playing 
  • Stuart Fromengland
    Stuart Fromengland
    Skilled Warrior
    Joined Dec 2012 Posts: 452
    thankyou axel for that post i was looking everwhere for it could not find i have a player who has issue with envoy and this solves for him
    ty mate

    Honk Honk
Sign In or Register to comment.