manage Barrack?

jacquesv
jacquesv
Greenhorn
Joined Jan 2012 Posts: 18
edited 25 Jun 2012, 9:43AM
i i have 39 heavy gunner and 30 bomber i want to manager them, i wont use the gunner. i want the spaces? : :mad:
  • Redeemer
    Redeemer
    Unicorn Overlord
    Joined Apr 2012 Posts: 3,704
    jacquesv wrote: »
    i i have 39 heavy gunner and 30 bomber i want to manager them, i wont use the gunner. i want the spaces? : :mad:
    If you want to get rid of infantry. Click on barracks and open it. Then click on the "dismiss" tab. You can then add all the infantry units you want to get rid of. You no longer have to delete one-by-one
      WC ID 3439259
  • jacquesv
    jacquesv
    Greenhorn
    Joined Jan 2012 Posts: 18
    Thank'a i figure it out later after the comment, thank's :)
    Redeemer wrote: »
    If you want to get rid of infantry. Click on barracks and open it. Then click on the "dismiss" tab. You can then add all the infantry units you want to get rid of. You no longer have to delete one-by-one
  • Redeemer
    Redeemer
    Unicorn Overlord
    Joined Apr 2012 Posts: 3,704
    jacquesv wrote: »
    Thank'a i figure it out later after the comment, thank's :)
    You're welcome :-)
      WC ID 3439259
Sign In or Register to comment.