Glitch ?

BT-Itz Ninja
BT-Itz Ninja
Minor Nuisance
Joined Apr 2012 Posts: 114
edited 20 Jun 2012, 5:40PM

Ok i was playing and noticed that there was squares on my ground units , but not my tanks . only riffleman and other stuff like that , ANY FEED BACK WOULD BE GOOD AND HELP ALOT !
Battle Pirates- Itz_Ninja
Level 24
WC-TA-UNDEAD :p
Level 22
  • BT-Itz Ninja
    BT-Itz Ninja
    Minor Nuisance
    Joined Apr 2012 Posts: 114
    Sorry you cant see
    Battle Pirates- Itz_Ninja
    Level 24
    WC-TA-UNDEAD :p
    Level 22
  • David Scott
    David Scott
    Co-Founder KIXEYE and all round good guy!
    Joined May 2010 Posts: 3,647
    That's a graphical glitch in flash and mostly (mostly) happens in full screen. We have not tracked that one down yet.
    Follow: TheCritters | Subscribe: Facebook 
    What would Gabe do?
  • BT-Itz Ninja
    BT-Itz Ninja
    Minor Nuisance
    Joined Apr 2012 Posts: 114
    Yes it just started doing that today ..
    Battle Pirates- Itz_Ninja
    Level 24
    WC-TA-UNDEAD :p
    Level 22
  • LarsB
    LarsB
    Unicorn Overlord
    Joined Nov 2011 Posts: 15,313
    Turning off hardware acceleration in flash will fix this issue.
    WC: Lvl: 35 User ID: 933725 Sector: 38
    Prizes won: Elite Rifleman, Elite Heavy Gunner, Attack Dog, Stinger, Shock Trooper, Colossus, Gladiator, Elite Humvee, Honey Badger, Elite Gatling Truck, Elite Shock Tank, Flak Tank, FAV, Elite Laser Tank + Schematic, Elite Hellfire+ Schematic, Elite Mega Tank, Behemoth, Reaper Drone, Elite Warhawk , Havoc, Hellstorm, Kondor, Heavy Ionized Armor

    I am not a moderator or developer and I do not work for ♞KIXEYE in any way, I'm just an Elder of the game

  • BT-Itz Ninja
    BT-Itz Ninja
    Minor Nuisance
    Joined Apr 2012 Posts: 114
    LarsB wrote: »
    Turning off hardware acceleration in flash will fix this issue.
    How would i do that my good friend
    Battle Pirates- Itz_Ninja
    Level 24
    WC-TA-UNDEAD :p
    Level 22
  • LarsB
    LarsB
    Unicorn Overlord
    Joined Nov 2011 Posts: 15,313
    How would i do that my good friend

    right click on the game, click 'settings', and then go to the first tab. Then uncheck 'enable hardware acceleration'
    WC: Lvl: 35 User ID: 933725 Sector: 38
    Prizes won: Elite Rifleman, Elite Heavy Gunner, Attack Dog, Stinger, Shock Trooper, Colossus, Gladiator, Elite Humvee, Honey Badger, Elite Gatling Truck, Elite Shock Tank, Flak Tank, FAV, Elite Laser Tank + Schematic, Elite Hellfire+ Schematic, Elite Mega Tank, Behemoth, Reaper Drone, Elite Warhawk , Havoc, Hellstorm, Kondor, Heavy Ionized Armor

    I am not a moderator or developer and I do not work for ♞KIXEYE in any way, I'm just an Elder of the game

  • BT-Itz Ninja
    BT-Itz Ninja
    Minor Nuisance
    Joined Apr 2012 Posts: 114
    Lol if this works your the best help ever
    Battle Pirates- Itz_Ninja
    Level 24
    WC-TA-UNDEAD :p
    Level 22
  • BT-Itz Ninja
    BT-Itz Ninja
    Minor Nuisance
    Joined Apr 2012 Posts: 114
    Case closed , Thanks Lars and David .:p
    Battle Pirates- Itz_Ninja
    Level 24
    WC-TA-UNDEAD :p
    Level 22
Sign In or Register to comment.