PLAY BUTTON STALLS AT 80%! HELP!

panzor23
panzor23
Greenhorn
Joined Aug 2018 Posts: 16
when I press play , the game starts to load and then when it reaches 80% it sticks there forever, not moving.
It only happens on this laptop and not on any other as I tried it on the other one on which it worked instantly what is this?
the game worked 2 days ago on this same PC what the crap happened?!!
  • Axel L
    Axel L
    WC Mod
    Joined Mar 2013 Posts: 11,021
    Have you tried to play the game on a different web browser as that may resolve the issue.

    Moving thread to the community support forums.
     <|=  0330 1323 1103 1211 0312 1201 1302 1203 0230 1220 0200  =|> 
     <|=  0302 0320 1310 1220 1211 0200 1313 1233 1302 1210 0230  =|> 
     <|=  0200 1211 0310 1303 0321 1301 1311 1221 1312 0312 1201  =|> 
     <|=  1230 1221 1211 0230 0320 0301 1232 1203 1211 0200 1221  =|> 
     <|=  1232 0200 1201 0302 0200 1210 0320 1221 1203 0232 1310  =|> 
     <|=  0232 1221 1233 1232 1201 1302 1321 0232 0232 0332 1331  =|> 
  • panzor23
    panzor23
    Greenhorn
    Joined Aug 2018 Posts: 16
    edited 1 Apr 2019, 1:09PM
    that didn't work
    still stuck on 80 %


  • panzor23
    panzor23
    Greenhorn
    Joined Aug 2018 Posts: 16
    I'll try playing battle pirates lets see if that works
  • Axel L
    Axel L
    WC Mod
    Joined Mar 2013 Posts: 11,021
    panzor23 said:
    that didn't work
    still stuck on 80 %


    Another solution that I have seen working is to load the game on a new tab when it gets stuck at 80% without closing the tab except for when the loading process has completed.
     <|=  0330 1323 1103 1211 0312 1201 1302 1203 0230 1220 0200  =|> 
     <|=  0302 0320 1310 1220 1211 0200 1313 1233 1302 1210 0230  =|> 
     <|=  0200 1211 0310 1303 0321 1301 1311 1221 1312 0312 1201  =|> 
     <|=  1230 1221 1211 0230 0320 0301 1232 1203 1211 0200 1221  =|> 
     <|=  1232 0200 1201 0302 0200 1210 0320 1221 1203 0232 1310  =|> 
     <|=  0232 1221 1233 1232 1201 1302 1321 0232 0232 0332 1331  =|> 
  • Darkshadows2069
    Darkshadows2069
    WC Mod
    Joined May 2014 Posts: 1,292
    The fact that you have said it works on other computers just not this one leads me to believe the issue is on the laptop  and the laptop only.  So with that being said..


    Try the following:   
    clear browser cache:   https://kb.iu.edu/d/ahic    
    clear flash cache:  https://forums.adobe.com/thread/977699     ( this is completely separate from your browser cache )

    note: it may take a few minutes to load the game after doing this as it has to re download all the flash packages and data . 


    Community Rules: <CLICK HERE>
    Submit a Support Ticket:  <CLICK HERE>
  • panzor23
    panzor23
    Greenhorn
    Joined Aug 2018 Posts: 16
    ok I'll try

  • panzor23
    panzor23
    Greenhorn
    Joined Aug 2018 Posts: 16
    edited 18 Apr 2019, 5:41PM
    That didn't work and it started doing this on the other laptops as well still a problem at my end or has kixeye got a problem?
    HELP!!!!
    battle pirates still works why not war commander?
Sign In or Register to comment.