I have 8 Operators and 1 Heavy Operator Units in Barack but I don't know

tony.bao.54
tony.bao.54
Greenhorn
Joined Jun 2017 Posts: 7
Please assist as I have some Operators units in Barrack but I don't know how to produce them,
Thanks 
  • Sandy Linjani
    Sandy Linjani
    Greenhorn
    Joined Jul 2014 Posts: 8
    Please assist as I have some Operators units in Barrack but I don't know how to produce them,
    Thanks 

  • Sandy Linjani
    Sandy Linjani
    Greenhorn
    Joined Jul 2014 Posts: 8
    open barracks click on operator and pay
  • RVC DAN
    RVC DAN
    Strike-force Captain
    Joined Apr 2013 Posts: 608
    you need have thorium for can produce . but now opertors not are good
    TAO--DAN
  • Juan_G2726
    Juan_G2726
    Potential Threat
    Joined Mar 2013 Posts: 28
    yes you have to produce them in barrack but like they said they r not good now I don't even know what to tell you to produce they get new units every week in these game now. Not the game that used to be and was so god now is just pay and a pay and pay some more for same units redo.
  • kixeyeuser_150897889_9106_2342921
    kixeyeuser_150897889_9106_2342921
    Strike-force Captain
    Joined Oct 2014 Posts: 662
    They are useful in limited quantities, for special purposes.  
  • Dragonov9
    Dragonov9
    Minor Nuisance
    Joined Dec 2014 Posts: 161
    Don't use operators in bunkers use liberators. Better range and killing power.
  • God of 35
    God of 35
    Greenhorn
    Joined May 2014 Posts: 2
    hi kixeye please tell me what cheats I supposivly used
Sign In or Register to comment.