PLATFORMS, Turret: Upgrade or Buy?

TomBrooklyn
TomBrooklyn
Master Tactician
Joined Oct 2012 Posts: 2,499
edited 26 Mar 2017, 6:07PM
In today's game (2016, to get stronger turret platforms, is it better to upgrade them, or to just buy REINFORCED PLATFORMS or FLOATING PLATFORMS?


In other words: Do platforms get stronger with upgrading, even if they're reinforced and/or floating.


Can a platform be reinforced and float?

  • FELHUNTER
    FELHUNTER
    Unicorn Overlord
    Joined Feb 2016 Posts: 2,631
    floating them and then upgrading them no a platform can not be reinforced and floated at the same time...
    http://i.imgur.com/FglMY0M.gif
  • Clif66
    Clif66
    Greenhorn
    Joined Jan 2015 Posts: 4
    If you can get it floating is the way to start
  • TomBrooklyn
    TomBrooklyn
    Master Tactician
    Joined Oct 2012 Posts: 2,499
    Felhunter RIP LEGION said:   floating them and then upgrading them...
    Is it a waste of time and resources to upgrade them before floating them?

    Is the upgrade path different or separate once they are floated?


  • FELHUNTER
    FELHUNTER
    Unicorn Overlord
    Joined Feb 2016 Posts: 2,631
    Felhunter RIP LEGION said:   floating them and then upgrading them...
    Is it a waste of time and resources to upgrade them before floating them?

    Is the upgrade path different or separate once they are floated?

    same upgrade path and doesnt reset to level 1 you can level them now and then float them and it wont do anything but make them floating platforms at whatever level your platforms were at
    http://i.imgur.com/FglMY0M.gif
  • TomBrooklyn
    TomBrooklyn
    Master Tactician
    Joined Oct 2012 Posts: 2,499
    I just bought AIRBORNE PLATFORMS in the Gear Shop.      It seems now I can transform any platform to a floating one.    

    It seems the floating ones have similar upgrade levels as the conventional ones; with lower armor levels for any given level.

    Will heavy turrets float also?  (I don't have them yet.)

  • igpa-atinla
    igpa-atinla
    Incursion Leader
    Joined Dec 2014 Posts: 1,330
    Are you seriously a level 39. Have you EVER tried to switch platforms? It says floating, and armored. Just like with bunkers, you can't have both.
    To all you people who can't tell, this is a TAG.
    If you did something wrong, don't **** about it to Kixeye. Man up, and accept what has happened as your fault.
  • TomBrooklyn
    TomBrooklyn
    Master Tactician
    Joined Oct 2012 Posts: 2,499
    edited 2 Sep 2016, 3:42AM
    igpa-atinla said:   Have you EVER tried to switch platforms?

    No.   Not until I unlocked them from the Gear Shop about an hour ago.     Then I noticed I could float any of them.   I wasn't sure if that was because I had just spent the 10,000 medals to unlock Airborne turrets in the Gear Shop; or if that option was always there, and I didn't notice it.

    I was expecting to be able to only make one turret airborne, because a lot of tech in the gear shop seems to only apply to one unit; so I was pleasantly surprised when I saw I could make them all airborne.

  • FELHUNTER
    FELHUNTER
    Unicorn Overlord
    Joined Feb 2016 Posts: 2,631
    igpa-atinla said:   Have you EVER tried to switch platforms?

    No.   Not until I unlocked them from the Gear Shop about an hour ago.     Then I noticed I could float any of them.   I wasn't sure if that was because I spent 10,000 medals on it in the Gear Shop; or if that option was always there, and I didn't notice it.
    level 9 command center lets you float heavy turrets
    http://i.imgur.com/FglMY0M.gif
  • warrior2016
    warrior2016
    Greenhorn
    Joined Dec 2015 Posts: 1
    noob lol  everythin you need to know about  WC will will find here its lok war commander 101 for noobs http://warcommander.wikia.com/wiki/War_Commander_Wiki

Sign In or Register to comment.