Problems in game and cant bring up Support.

HonorIntegrityTrust
HonorIntegrityTrust
Potential Threat
Joined Oct 2012 Posts: 38
Hello I am posting here because I can not get to the support page.

I am having problems with the game freezing up and really bad lag. Also with this it left my toons to get killed by the enemy. after 2 days of healing it starts again when I attack and once again my toons get destroyed. Also my base defenders show damage even though they have not been attacked and when I repair them they dont repair and I do have plenty of resources. Now I have more toons to repair but never got to attack with them.

I am RDCommand 
Sector 203
user id is 8652216

  • TheTrueForce
    TheTrueForce
    Unicorn Overlord
    Joined Apr 2011 Posts: 4,899
    Could you please post a picture of what you do see when you click on support?

    Also try using a different browser and see if you can bring up support through there.
    Kixeye
    MY ID (on War Commander): 275 | level 36
    MY ID (on Battle Pirates): 363446 | level 30
    MY ID (on Backyard Monsters): 5250499 | level 47
    Sectors traveled in WC: 39-179-144-254-143-409-2-179-58-100-157
    MY PC SPEED <--- Download 104.39 <--- Upload 41.60 <--- Ping 7
  • HonorIntegrityTrust
    HonorIntegrityTrust
    Potential Threat
    Joined Oct 2012 Posts: 38
    I have tried to reboot and do any updates.
  • AncientViper
    AncientViper
    Unicorn Overlord
    Joined Jun 2011 Posts: 11,372
    That's interesting. Have you tried a different browser
    Corrosive Dragons are green.
    Corrosive Dragons are acidic.
    AncientViper is immune to acidic materials and poison.
  • Q Rich
    Q Rich
    Unicorn Overlord
    Joined May 2010 Posts: 37,470
    Where is the link you are using to access it? Can you try using the one in my sig and see if that works for you.
    Please do not contact me directly by Chat or via posts on my profile page. If I cannot deal with it on the forums, it should be taken straight to Support.
  • HonorIntegrityTrust
    HonorIntegrityTrust
    Potential Threat
    Joined Oct 2012 Posts: 38
    The link is from in this forum and I have a friends that plays that logs in from my laptop with no issues. Now I just get a white page but nothing loads. will you send my ticket to Kixeye?

  • Patricia946
    Patricia946
    Greenhorn
    Joined Feb 2013 Posts: 5
    Why are my friends bases showing up red in WC
  • Q Rich
    Q Rich
    Unicorn Overlord
    Joined May 2010 Posts: 37,470
    RDCommand said:
    The link is from in this forum and I have a friends that plays that logs in from my laptop with no issues. Now I just get a white page but nothing loads. will you send my ticket to Kixeye?

    and you used the link in my sig?

    Try the following :
    1. close the tab for kixeye.com
    2. clear your browsers cache
    3. delete all kixeye.com cookies
    4. close and reopen your browser
    5. try and login on the site again.


    If that doesn't work, please try in another browser.
    Please do not contact me directly by Chat or via posts on my profile page. If I cannot deal with it on the forums, it should be taken straight to Support.
Sign In or Register to comment.