Troops are not moving on the map - ***Resolved***

  • LoTF-Dakota
    LoTF-Dakota
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 9
    Hello there kixeye members and staff. I'm making this post because there appears to be a problem with sector 67's platoons... I checked my other friends and they said it seemed the platoons were fine (167, 112). Now what the problem in 67 is that we can deploy our platoons, but we can not move, or send back to our base. If you need anymore information I can give you more.. but please try to fix this KixEye (: Thanks!


    King regards,
    Dakota
  • TerrorRatedSexy
    TerrorRatedSexy
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 13
    Sector 98 same problem still have been more than 3 hrs. Cant move platoons
  • dominic-64
    dominic-64
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 3
    sector 166 same issue
  • LoTF-Dakota
    LoTF-Dakota
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 9
    Sector: 67
    Base Location: 373,282
    Location(s) of my stuck platoon(s): 373,283 || 374,282 || 373,281 || 372,281 || 372,282 || 372,383.
  • coalminer45
    coalminer45
    Greenhorn
    Joined Apr 2012 Posts: 13
    would love to know if event will be delayed because the toons I have stuck out on world map could be useful to me in event but if they are not at base I can't use them
  • Moose1
    Moose1
    Minor Nuisance
    Joined Jun 2012 Posts: 220
    I really hope this issue is resolved before the event. Many players have platoons in depots they would like to have the ability of using if needed.
  • snakepleston
    snakepleston
    Potential Threat
    Joined May 2012 Posts: 33
    please fix platoon movement before the rogue assault please. Nobody can return or move platoons why is this???
  • Paul Bentley
    Paul Bentley
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 1
    hope they fix it soon it happend to me i have a platoon stuck on the map it wont even return to base so hope they fix it soon
  • 314159rat
    314159rat
    Potential Threat
    Joined Jun 2012 Posts: 60
    Just an update from sector 88:

    Repairs are OK
    Dozers are OK
    War Factory is OK
    Tech Research is OK
    All resource gathering is OK
    All functions moving a platoon in and out of a base or deposit work OK
    Find works OK from the Platoon mangement screen
    Deploy, from both base AND deposits work OK
    When deployed a platoon can be ordered go back to defending a deposit from inside the deposit
    Once defending the deposit it can be deployed in any direction FROM the deposit.
    A platoon can be inspected on the World Map
    A platoon can, if already next to an enemy, scout that enemy and initiate an attack. (and leave it) Air works as well.


    A platoon, once deployed to the map, cannot:
    1) Move
    2) Return to Base (RTB)

    Please let us know if you need more details.
  • Michael Sagginario
    Michael Sagginario
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 3
    I was hoping to put the platoon I have out into repair so I could use it for the event... But they seem to have run out of gas or something.
  • Sam Spade
    Sam Spade
    Greenhorn
    Joined Nov 2011 Posts: 15
    Thats Rich, everyone is having the same issue in different sectors. You want us to report your failure at coding why? Log onto the game and see the issue for yourselves. Sector 67 nobody can move. Think maybe your team didn't check the code when it brought a war room event to the world map, think someone forgot to do the proper QA / QC as usual LoL.
  • Q Rich
    Q Rich
    Unicorn Overlord
    Joined May 2010 Posts: 37,470
    314159rat wrote: »
    Just an update from sector 88:

    Repairs are OK
    Dozers are OK
    War Factory is OK
    Tech Research is OK
    All resource gathering is OK
    All functions moving a platoon in and out of a base or deposit work OK
    Find works OK from the Platoon mangement screen
    Deploy, from both base AND deposits work OK
    When deployed a platoon can be ordered go back to defending a deposit from inside the deposit
    Once defending the deposit it can be deployed in any direction FROM the deposit.
    A platoon can be inspected on the World Map
    A platoon can, if already next to an enemy, scout that enemy and initiate an attack. (and leave it) Air works as well.


    A platoon, once deployed to the map, cannot:
    1) Move
    2) Return to Base (RTB)

    Please let us know if you need more details.

    Thank you for that, reports like that are always welcomed.
    Please do not contact me directly by Chat or via posts on my profile page. If I cannot deal with it on the forums, it should be taken straight to Support.
  • Santas_Helper
    Santas_Helper
    Greenhorn
    Joined May 2012 Posts: 1
    yes please fix i would really like to get resources:mad:
  • stevegt
    stevegt
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 4
    sameh here in sector 221
  • DeathKillerElite99
    DeathKillerElite99
    Minor Nuisance
    Joined Apr 2012 Posts: 205
    I having platoons being stuck on world map and cant move so heres my information

    Id: 48423

    corrents: 43,490 sector 34

    WCN: Death
    KIXEYE FOREVER
  • 314159rat
    314159rat
    Potential Threat
    Joined Jun 2012 Posts: 60
    Thank you for that, reports like that are always welcomed.

    Hey, I am a dev and QA, I understand what you need.

    Now about that job...
  • Outie
    Outie
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 8
    Sector:105
    Base Location:441,189
    Location of your stuck platoons:441,190 & 249,225
    User ID is: 4167344
  • Patrick Angeles
    Patrick Angeles
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 2
    my platoon also stuck please help

    user id: 5865433
    location of stuck platoons: 56,255 & 54,275
    base location: 55,255
  • Moose1
    Moose1
    Minor Nuisance
    Joined Jun 2012 Posts: 220
    Every sector, every player with platoons on the world map are stuck. I'm sure by now they are aware and are working to fix this problem as fast and accurately as they can. Still trying to keep my faith in kixeye's staff, however, it's not easy to do given the results of the last week or so.
  • Driftville
    Driftville
    Minor Nuisance
    Joined Jun 2012 Posts: 258
    Same here, seems like we are being ignore though. They should have sent out comms ages ago about the problem, and what they are doing to fix it.
  • 314159rat
    314159rat
    Potential Threat
    Joined Jun 2012 Posts: 60
    Moose1 wrote: »
    Every sector, every player with platoons on the world map are stuck. I'm sure by now they are aware and are working to fix this problem as fast and accurately as they can. Still trying to keep my faith in kixeye's staff, however, it's not easy to do given the results of the last week or so.

    If you are stuck in a sector that has NOT reported in OR have not filed a bug report yet, it is probably worth doing so. This gives them more scope.

    TEST what you can and cannot do and TELL THEM ABOUT IT. They tell you when you load that this is BETA code. Therefore we are all beta testers and should be reporting bugs properly with full details as to what works and does not.

    Now it would be nice if when you load you had the option to load beta or non beta code, but that is another thread...
  • Tamer Abd El Salam
    Tamer Abd El Salam
    Minor Nuisance
    Joined Dec 2011 Posts: 132
    why i cant now move my platoons or call them home o.O:mad:o.O
  • JON FRENCH
    JON FRENCH
    Strike-force Captain
    Joined Oct 2011 Posts: 639
    sectior 104 - my platoons behaving normally, i dont have this glitch
  • Rigger9
    Rigger9
    Potential Threat
    Joined May 2012 Posts: 72
    I have 0 faith left. Bugs in this game are rampant, they pop up nonstop. It was bad enough that I can no longer queue platoons for repair, now the one I can repair doesn't if I'm not logged in to babysit it. I know where my hard earned money is NOT going anymore...
  • DeathKillerElite99
    DeathKillerElite99
    Minor Nuisance
    Joined Apr 2012 Posts: 205
    THIS IS BS FIX IT NOWWW I GOT KILLLING TO DO THIS LETING MY GOD DAM LAZY TROOPS SIT ON WORLD map :)
    KIXEYE FOREVER
  • 314159rat
    314159rat
    Potential Threat
    Joined Jun 2012 Posts: 60
    Rigger9 wrote: »
    I have 0 faith left. Bugs in this game are rampant, they pop up nonstop. It was bad enough that I can no longer queue platoons for repair, now the one I can repair doesn't if I'm not logged in to babysit it. I know where my hard earned money is NOT going anymore...

    I sympathize, but this is not the right thread or what they need in the way of information. What sector are you in and WHAT IS WORKING AND WHAT IS NOT?
  • emborr
    emborr
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 1
    Sector:110
    Base Location:464,176
    Location of your stuck platoons:463,175 463,176 464,175

    Repairs are OK
    Dozers are OK
    War Factory is OK
    Tech Research is OK
    All resource gathering is OK
    All functions moving a platoon in and out of a base or deposit work OK
    Find works OK from the Platoon mangement screen
    Deploy, from both base AND deposits work OK
    When deployed a platoon can be ordered go back to defending a deposit from inside the deposit
    Once defending the deposit it can be deployed in any direction FROM the deposit.
    A platoon can be inspected on the World Map
    A platoon can, if already next to an enemy, scout that enemy and initiate an attack. (and leave it) Air works as well.


    A platoon, once deployed to the map, cannot:
    1) Move
    2) Return to Base (RTB)
  • Q Rich
    Q Rich
    Unicorn Overlord
    Joined May 2010 Posts: 37,470
    Threads now all merged into one.

    We're still looking into this issue, concerns about the event have been passed on.
    Please do not contact me directly by Chat or via posts on my profile page. If I cannot deal with it on the forums, it should be taken straight to Support.
  • 314159rat
    314159rat
    Potential Threat
    Joined Jun 2012 Posts: 60
    emborr wrote: »
    Sector:110
    Base Location:464,176
    Location of your stuck platoons:463,175 463,176 464,175

    Repairs are OK
    Dozers are OK
    War Factory is OK
    Tech Research is OK
    All resource gathering is OK
    All functions moving a platoon in and out of a base or deposit work OK
    Find works OK from the Platoon mangement screen
    Deploy, from both base AND deposits work OK
    When deployed a platoon can be ordered go back to defending a deposit from inside the deposit
    Once defending the deposit it can be deployed in any direction FROM the deposit.
    A platoon can be inspected on the World Map
    A platoon can, if already next to an enemy, scout that enemy and initiate an attack. (and leave it) Air works as well.


    A platoon, once deployed to the map, cannot:
    1) Move
    2) Return to Base (RTB)

    Why do I recognize this post? :)
  • 314159rat
    314159rat
    Potential Threat
    Joined Jun 2012 Posts: 60
    JON FRENCH wrote: »
    sectior 104 - my platoons behaving normally, i dont have this glitch

    Interesting, I wonder what is different about your sector... I am sure the devs are wondering as well!

    We just tested when I saw this, 6:36 Pacific time, and still stuck in sector 88. All other functions seem OK.
This discussion has been closed.