new sector

kyrocell
kyrocell
Greenhorn
Joined Jun 2012 Posts: 6
edited 20 Jun 2012, 5:51AM
would like to move to a new area ....can any one help
  • paulmh
    paulmh
    Force to be Reckoned With
    Joined Jun 2011 Posts: 1,692
    kyrocell wrote: »
    would like to move to a new area ....can any one help

    open the command center and select relocate base.
    pick random or any friends in another sector. I just randomly moved to sector 72 and it's full of rouge deposits and quite friendly players.
    User I.D. 1528381

    AREA52 'cos 51 was already taken...........
     [url]http://forums.kixeye.com/faq.php?faq...orting_hackers[/url]
  • kyrocell
    kyrocell
    Greenhorn
    Joined Jun 2012 Posts: 6
    random just takes me back to 57 all friends are in 35 and 57...lol
  • Dan Jackson
    Dan Jackson
    Minor Nuisance
    Joined Nov 2011 Posts: 282
    Do you have to have a friend in an area to move? Or can you just move?
    :lol: Quote of the week:
    They sorta explode :/
    We may change this
    Alliances are for ****! Dont start a fight with someone and then winge and run to mummy when they hit you back. As my mum used to say..."Dont make no beef, then there wont be no beef"

    Because I keep losing it - http://support.kixeye.com/mail/
  • paulmh
    paulmh
    Force to be Reckoned With
    Joined Jun 2011 Posts: 1,692
    Do you have to have a friend in an area to move? Or can you just move?

    you must have a friend in a sector to choose, otherwise you can hit random and take a chance.
    User I.D. 1528381

    AREA52 'cos 51 was already taken...........
     [url]http://forums.kixeye.com/faq.php?faq...orting_hackers[/url]
Sign In or Register to comment.